Glasschade? Bel snel 24 uursservice op:

Glaszetter en glashandel voor Zwolle

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Bent u op zoek naar een bekwame glashandel voor het vervangen of plaatsen van glas in Zwolle?

Als u op zoek bent naar een professionele glashandel of glaszetter in Kampen, dan bent u bij Kwakkelglas aan het goede adres. 

Wij zijn een vakkundige en meegaande glashandel in de omgeving van Zwolle, Kampen en IJsselmuiden. Maar ook in de omgeving van Hattem en Wapenveld staan wij voor u klaar! 

Wij maken gebruik van een 24-uurs glasservice in de regio Zwolle, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van verschillende soorten isolatieglas, zelfs in speciale uitvoeringen. Wij leveren ook glas vanuit onze werkplaats. Hier bent u op afspraak van harte welkom.

Door onze kennis en ervaring zijn wij specialist in het uitvoeren van uw glas wensen. De vaardige glaszetters van Kwakkelglas herstellen dagelijks tientallen glasschades en handelen uw glasvraag snel en vakkundig af. U kunt bij ons terecht voor het volgende glassoorten

Plaatsen van alle soorten dubbelglas, isolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.

Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.

Leveren en plaatsen van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroeden, etc.

Repareren van houtrot.

Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen.

Kwakkelglas: voor als uw wensen op het gebied van glas en tevens verwante werkzaamheden. 

Glas en glaszetter in Zwolle nodig? Bel direct met Kwakkelglas!

Wapen van Zwolle

De ervaren glaszetters van Kwakkelglas voorzien dagelijks tientallen huishoudens van glas. En of het nou gaat om het vervangen van een kapotte ruit? Of het het plaatsen van isolatie glas in bestaande kozijnen? De glasspecialisten van Kwakkelglas voeren uw glaswensen uit! 

Meer dan 25 jaar ervaring

24 uurs glasservice

Snelle levering

Glas scherpe prijzen

Garantie op dubbelglas en montage

Vrijblijvend advies en offerte

Kwakkelglas kan u voorzien van alle soorten glas. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar bijvoorbeeld gehard, gelaagd, zonwerend, kogelwerend of warmteabsorberend glas. Heeft u geen idee voor welk type glas u moet kiezen? Wij laten u graag een aantal voorbeelden zien van de meest voorkomende glassoorten. En adviseren wat past bij uw situatie. 

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor het plaatsen van ventilatieroosters. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij voorzien u graag van de nodige informatie hieromtrent. 

Noodgeval in Zwolle? Wij zijn 24/7 ter plaatse!

Glasschade? Wij komen eraan! Kwakkelglas, uw glasbedrijf, staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Onze vakbekwame glaszetters komen op elk moment van de dag (of nacht) uw glasschade repareren in Zwolle! U hoeft nooit lang te wachten op reparatie. 

Wij zijn bereikbaar op 038 331 43 03 en komen vandaag nog bij u langs voor het verhelpen van uw glasschade. 

De Peperbus in Zwolle

Is uw ruit kapot? Geen paniek!

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Neem vandaag nog contact met ons op. Dan komen wij eraan! 

Hoe zit het met mijn verzekering?

Maak u geen zorgen, wij regelen alles met uw verzekeraar. 

Door de samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. 

U heeft hier zelf geen omkijken naar! Wij vervangen uw ruit en handelen de administratieve rompslomp ook voor u af. 

Enkel glas vervangen naar dubbel glas

Zijn er ramen in uw woningen die nog beschikken over enkel glas? Laat deze dan vervangen door isolatieglas. U kunt denken aan dubbel glas (HR++) of Triple glas (HR+++). Hierdoor neemt het comfort in huis toe en bovendien bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Daarnaast is het glas ook nog eens een stuk veiliger dan enkel glas. Het glas is namelijk voorzien van 2 of 3 glasbladen waardoor het een hogere weerstand biedt. 

De investering voor het vervangen heeft u vaak binnen 4 jaar terugverdiend. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kwakkelglas adviseert u graag over de mogelijkheden in isolatieglas. Neem contact met ons op! 

Onze glaszetter aan het woord:

Wist u dat HR++ of HR+++ glas zelfs een geluidsdempende werking heeft? Het glas beschikt over een folie, waardoor geluid wordt gedempt. Erg handig als u in de buurt van een drukke weg of treinspoor woont. 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Hoge stookkosten in de winter? Of is het juist heel warm bij u thuis in de zomer? Laat uw huis beter isoleren met dubbel glas of Triple glas. Uw enkel glas vervangen door HR++ of HR+++ glas werkt energiebesparend! Weg met die hoge stookkosten. Wist u dat het ook zorgt voor een betere inbraakveiligheid? 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is wellicht beter bekend als veiligheidsglas, gelamineerd glas of sandwichglas. Dit glas is uitermate geschikt voor o.a. het dak van een serre of een schuifpui tot aan de grond. Indien het glas breekt, dan valt het niet in duizenden gevaarlijke stukken uiteen. Het glas blijft namelijk aan de folie plakken. 

Gehard glas

Dit glas is tot wel 5 keer steviger dan dubbel glas. Dit glas valt bij breuk in duizenden kleine stukjes uiteen, die niet gevaarlijk voor u zijn. Gehard glas wordt vaak gebruikt voor douchewanden, bushokjes, maar ook winkelruiten zijn gemaakt van gehard glas. 

 

Bus van Kwakkelglas

Wat doet Kwakkelglas nog meer in de regio Zwolle, Kampen en IJsselmuiden?

Zet u wel eens een raampje open om uw huis te ventileren? Het even open zetten van een raampje is vaak niet genoeg. Een goed binnenklimaat ontstaat namelijk pas als u 24/7 met frisse lucht ventileert.

Dat kan met ventilatieroosters. Kwakkelglas is uw partner als het gaat om het plaatsen van (nieuwe) ventilatieroosters

Wilt u meer weten over de opties en mogelijkheden? Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies op maat!

Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

Ryan Remmelts
Lees verder
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien. Snel en professioneel geholpen!
Jan van der Meulen
Lees verder
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas. Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude. Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Aanrader dus!!
Joyce Rademaker
Lees verder
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Previous
Next
Ruitschade in Zwolle eenvoudig online melden?

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*