Glasbedrijf en glaszetter voor Epe
0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Zoekt u een erkende glaszetter of glashandel in Epe?

U bent op zoek naar een ervaren glaszetter in Epe en omgeving? Kwakkelglas is een erkende glaszetter in de regio Epe, Wapenveld, Hattem en Zwolle

U kunt bij ons terecht voor verschillende opties in glas. Van het vervangen van een ruit bij ruitschade tot aan het plaatsen van verschillende soorten isolatieglas, zoals dubbelglas, HR++ glas en zelfs Triple glas. 

U kunt 24 uur per dag bij ons terecht met u glasschade in de regio Epe. Zo kunnen wij vaak dezelfde dag nog uw glasschade verhelpen en zorgen voor eerst een noodoplossing. Met deskundige glaszetters in dienst, kunt u rekenen op een stukje vakwerk! 

Voor enkel glaslevering kunt u op afspraak terecht in onze werkplaats in Kampen.

Kwakkelglas is uw glashandel in de regio Epe en heeft jarenlang ervaring in: 

Wat kan Kwakkelglas voor u doen?

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglasisolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsten van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroden etc.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen. 

Stop dus met zoeken! Kwakkelglas is de glaszetter of glashandel die u zoekt! Wij voorzien u graag van diverse glaswerkzaamheden en glasproducten! 

Kwakkelglas, ook uw partner voor isolatieglas!

het wapen van epe

Wilt u het huidige enkelglas vervangen door isolatieglas? Of nog beter isoleren en dubbelglas vervangen door HR++ glas? Of het nou gaat om enkelglas of isolatieglas, bij ons zit u goed! Wij hebben veel soorten isolatieglas dagelijks voor u op voorraad! 

Waarom kiezen voor Kwakkelglas? 

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Maar naast isolatieglas, kunt u ook bij ons terecht voor andere glassoorten, zoals gelaagd, gehard, kogelwerend, zonwerend of warmteabsorberend glas.

En wist u dat wij ook ventilatieroosters leveren voor u op maat? Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op! Onze glaszetters laten u graag de verschillende mogelijkheden zien! 

Glasschade of kapotte ruit in Epe? Wij komen eraan!

Heeft u schade aan de ruit? Of is de ruit zelfs gebarsten? Een kapotte ruit is erg vervelend, helemaal als er sprake is van koud en nat weer. En daarom wilt u natuurlijk dat de ruitschade snel verholpen wordt. 

Bel bij ruitschade direct 038 331 43 03! Kwakkelglas zorgt binnen 24 uur voor een tijdelijke noodvoorziening. Wij zijn werkzaam in de regio Zwolle, Kampen en IJsselmuiden en dus altijd bij u in de buurt. 

Is de ruitschade minder urgent? Vul dan onderstaand glasschade formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! 

glasschade in het raam herstellen

Ruitschade? BEL DIRECT 038 331 43 03!

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere- als zakelijke ruitschades. 

Want als het gaat om een kapotte ruit, staan wij voor u klaar in Epe en omgeving. 

In veel gevallen kunnen wij de ruitschade direct verhelpen en zorgen wij voor een tijdelijke noodoplossing. Twijfel dus niet en BEL 038 331 43 03 bij ruitschade! 

Verzekerd voor de ruitschade?

Veelal bent u verzekerd voor de ruitschade.

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en kunnen daardoor de administratie voor u uit handen nemen. Zo hoeft u zelf niets te regelen met uw verzekeraar.

Leg de verzekeringspolis voor ons klaar en wij regelen de rest! 

Van enkelglas naar dubbelglas of HR++ glas

Bij een woning met enkelglas kunnen de stookkosten behoorlijk oplopen. Dat kan anders, namelijk met dubbelglas of HR++ glas. 

Laat het enkelglas vervangen door dubbelglas of HR++ glas. Zo houdt u het in de winter lekker warm en in de zomer lekker koel in huis. En ook bespaart u aanzienlijk op de energiekosten! Dit kan oplopen tot wel € 250,- per jaar! 

En in de meeste gevallen heeft u de investering al binnen 4 jaar terugverdiend. Onze glaszetters adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw situatie. 

Onze glaszetter aan het woord:

Woont u aan de drukke weg of misschien zelfs een spoorlijn? Er bestaat ook dubbelglas met geluidwerende folie. Deze folie zorgt ervoor dat geluiden van buitenaf worden gedempt.

En dit verschil is zeker te merken als u dit glas vergelijkt met een type zonder folie. 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. 

Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. 

Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. 

Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Bus van Kwakkelglas

Waarvoor kunt u nog meer bij uw glasbedrijf in regio Epe terecht?

Is het vochtig in uw woning? Of heeft u schimmelvorming in de woning? Slechte ventilatie in de woning kan de oorzaak zijn. 

Het is dan noodzaak om dag en nacht voldoende te ventileren. 

Wij hebben de oplossing: ventilatieroosters! Met ventilatieroosters kunt u de woning 24/7 voorzien van frisse lucht. Wij kunnen u voorzien van diverse Duco ventilatieroosters

Wilt u meer informatie omtrent ventilatieroosters? Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies! Onze glaszetters adviseren u graag. 

Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
Of meld uw glasschade in Dronten snel en makkelijk online!

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*