Glaszetter of glashandel in IJsselmuiden

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Uw glasbedrijf en glaszetter in IJsselmuiden

U bent op zoek naar een professionele glaszetter in IJsselmuiden? De glaszetters van Kwakkelglas hebben jarenlange ervaring in glas reparaties en glasschades. Wij zijn actief in de regio IJsselmuiden, Dronten en Kampen en verrichten uw glas werkzaamheden met veel zorg en aandacht! Denk aan de plaatsing van o.a. figuurglas, dubbelglas, gelaagd glas of isolatieglas

Onze ervaren glaszetters helpen u bij: 

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglasisolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsten van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroden etc.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen. 

Zoekt u glas, HR++ glas en een glaszetter in IJsselmuiden?
Wij staan voor u klaar!

IJsselmuiden_wapen.svg

Kwakkelglas is uw partner als het gaat om glas. Of het nou gaat om dubbelglas, enkelglas, gehard glas of figuur glas: Kwakkelglas heeft het! Wij kunnen glas in de meeste gevallen snel leveren, omdat wij veel soorten in onze werkplaats op voorraad hebben liggen.  

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Meerdere glassoorten in uw woning? Dat kan! Neem een binnendeur, hiervoor is enkelglas voldoende. 

Voor een douchewand daarentegen is wat steviger glas aan te raden, zoals gehard glas . En als u tot slot goed wilt isoleren, is er keuze uit verschillende soorten isoltieglas als dubbelglas, HR++ of Triple glas. Naast deze glassoorten leveren wij ook gelaagd glas, kogelwerend-, zonwerend- of warmteabsorberend glas.

Kapotte ruit? Glaszetter nodig?

Heeft u ruitschade en een glaszetter nodig? Kwakkelglas heeft een professionele glasherstelservice en wij zorgen binnen 24-uur voor een noodvoorziening. Hoe de schade ook is ontstaan, het is al vervelend genoeg. Wij zijn werkzaam in de regio Zwolle, Kampen én IJsselmuiden. 

Meld uw glasschade via 038 331 43 03 of vul het onderstaande glasschade formulier in en wij helpen u graag verder! 

glasschade herstellen

Glas nodig in IJsselmuiden? Dat kan!

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Hoe zit het met mijn verzekering? Wij regelen alles met uw verzekeraar

Kwakkelglas heeft samenwerkingen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en een zogeheten ‘acte van cessie’, waardoor wij uw administratieve rompslomp uit handen kunnen nemen. U geeft ons de glasschade door en wij doen de rest! Als dat niet makkelijk is! 

Vervang enkel glas voor dubbel glas

Is uw woning al optimaal gesoleerd of zijn uw ruiten nog van enkelglas? Als uw ruiten van nog enkelglas zijn is het een aanrader om ze te vervangen voor dubbelglas, HR++ of HR+++ glas. Met dit glas bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten en creëert u meer comfort in huis. 

En deze investering heeft u in de meeste gevallen al binnen een paar jaar terugverdiend. Onze glaszetters kijken graag bij uw situatie naar de mogelijkheden. 

Voordelen van dubbelglas:

Dubbelglas heeft vele voordelen. Dubbelglas isoleert stukken beter dan enkel glas, u bespaart op de energiekosten, minder geluidsoverlast en minder last van tocht in huis. Ook is het met dubbel glas een stuk eenvoudiger om de temperatuur in huis stabiel te houden. 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Wat kan Kwakkelglas nog meer voor u doen?

Wij kunnen u ook voorzien van van ventilatieroosters voor verschillende situaties zoals plaatsing in- of op het kozijn. 

De DUCO ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, waardoor ze bij iedere interieur passen. Onze glaszetters adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Ijsselmuiden
Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
U kunt uw ruitschade in IJsselmuiden ook online melden

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*
  Zomersluiting 2022

  Van 29 juli t/m 19 augustus zijn wij gesloten
  (m.u.v. glasschades hiervoor zijn wij wel bereikbaar)