Glasschade? Bel snel 24 uursservice op:

Glaszetter of glashandel in IJsselmuiden

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Uw glasbedrijf en glaszetter in IJsselmuiden

U bent op zoek naar een professionele glaszetter in IJsselmuiden? De glaszetters van Kwakkelglas hebben jarenlange ervaring in glas reparaties en glasschades. Wij zijn actief in de regio IJsselmuiden, Dronten en Kampen en verrichten uw glas werkzaamheden met veel zorg en aandacht! Denk aan de plaatsing van o.a. figuurglas, dubbelglas, gelaagd glas of isolatieglas

U kunt dag en nacht bij ons terecht voor glasschades, doordat wij een 24-uurs glasservice aanbieden. Niets is Kwakkelglas te veel. 

Onze ervaren glaszetters helpen u bij: 

Plaatsen van alle soorten dubbelglas, isolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.

Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.

Leveren en plaatsen van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroeden, etc.

Repareren van houtrot.

Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen.

Zoekt u glas, HR++ glas en een glaszetter in IJsselmuiden?
Wij staan voor u klaar!

IJsselmuiden_wapen.svg

Kwakkelglas is uw partner als het gaat om glas. Of het nou gaat om dubbelglas, enkelglas, gehard glas of figuur glas: Kwakkelglas heeft het! Wij kunnen glas in de meeste gevallen snel leveren, omdat wij veel soorten in onze werkplaats op voorraad hebben liggen.  

Meer dan 25 jaar ervaring

24 uurs glasservice

Snelle levering

Glas scherpe prijzen

Garantie op dubbelglas en montage

Vrijblijvend advies en offerte

Meerdere glassoorten in uw woning? Dat kan! Neem een binnendeur, hiervoor is enkelglas voldoende. 

Voor een douchewand daarentegen is wat steviger glas aan te raden, zoals gehard glas . En als u tot slot goed wilt isoleren, is er keuze uit verschillende soorten isoltieglas als dubbelglas, HR++ of Triple glas. Naast deze glassoorten leveren wij ook gelaagd glas, kogelwerend-, zonwerend- of warmteabsorberend glas.

Spoedreparatie nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Heeft u ruitschade en met spoed een glaszetter nodig? Kwakkelglas heeft een professionele glasherstelservice en wij staan 24/7 voor u klaar om glasschades te verhelpen. Hoe de schade ook is ontstaan, het is al vervelend genoeg. En u wilt de glasschade natuurlijk zo snel mogelijk verhelpen.

Neem contact met ons op via 038 331 43 03, dan komen wij vandaag nog bij u langs om uw glasschade te repareren. Is uw glassschade minder urgent?  Vul dan ons schadeformulier in. 

glasschade herstellen

Glas nodig in IJsselmuiden? Dat kan!

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Hoe zit het met mijn verzekering? Wij regelen alles met uw verzekeraar

Kwakkelglas heeft samenwerkingen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en een zogeheten ‘acte van cessie’, waardoor wij uw administratieve rompslomp uit handen kunnen nemen. U geeft ons de glasschade door en wij doen de rest! Als dat niet makkelijk is! 

Vervang enkel glas voor dubbel glas

Is uw woning al optimaal gesoleerd of zijn uw ruiten nog van enkelglas? Als uw ruiten van nog enkelglas zijn is het een aanrader om ze te vervangen voor dubbelglas, HR++ of HR+++ glas. Met dit glas bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten en creëert u meer comfort in huis. 

En deze investering heeft u in de meeste gevallen al binnen een paar jaar terugverdiend. Onze glaszetters kijken graag bij uw situatie naar de mogelijkheden. 

Voordelen van dubbelglas:

Dubbelglas heeft vele voordelen. Dubbelglas isoleert stukken beter dan enkel glas, u bespaart op de energiekosten, minder geluidsoverlast en minder last van tocht in huis. Ook is het met dubbel glas een stuk eenvoudiger om de temperatuur in huis stabiel te houden. 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Wat kan Kwakkelglas nog meer voor u doen?

Wij kunnen u ook voorzien van van ventilatieroosters voor verschillende situaties zoals plaatsing in- of op het kozijn. 

De DUCO ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, waardoor ze bij iedere interieur passen. Onze glaszetters adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op via 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Ijsselmuiden
Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:
U kunt uw ruitschade in IJsselmuiden ook online melden

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


Selecteer de urgentie van uw schade

Bent u voor glasschade verzekerd?

Naam*

Postcode*

Huisnummer*

Straat (wordt automatisch ingevuld)

Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

Telefoon*

E-mailadres*