Zoekt u een professionele glashandel voor het plaatsen of vervangen van uw glas in Kampen?

In de omgeving KampenIJsselmuidenZwolle, is Kwakkelglas ÚW vakkundige en flexibele glashandel. Wij hebben een 24 uurs glasservice in de regio Kampen en verder zijn wij specialist in het zetten van alle soorten isolerend dubbelglas. Dit ook in speciale uitvoeringen. Tevens kunt u bij ons terecht voor alleen glas levering vanuit onze werkplaats waar u op afspraak welkom bent.Uw glashandel in de regio Kampen levert en monteert onder andere de volgende soorten isolatieglas:
In de omgeving KampenIJsselmuiden,
Zwolle, is Kwakkelglas ÚW vakkundige en flexibele glashandel. Wij hebben een 24 uurs glasservice in de regio Kampen en verder zijn wij specialist in het zetten van alle soorten isolerend dubbelglas. Dit ook in speciale uitvoeringen. Tevens kunt u bij ons terecht voor alleen glas levering vanuit onze werkplaats waar u op afspraak welkom bent.Uw glashandel in de regio Kampen levert en monteert onder andere de volgende soorten isolatieglas:

Glas-in-lood

Hoog rendement glas

HR ++ glas

Zonwerende beglazing

Veiligheidsglas

Jaloezieën of kruisroeden of figuurglas in combinatie met dubbelglas

En nog vele andere glassoorten…

Bij onze glashandel kunt u terecht voor alle soorten glas. Bijvoorbeeld gelaagd, gehard, kogelwerend, zonwerend of warmteabsorberend glas. Maar ook voor ventilatieroosters en alle informatie hier omtrent, kunt u bij ons terecht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen u dan voorbeelden laten zien van de meest voorkomende glassoorten.

Wat doet uw glasbedrijf in de regio Kampen, IJsselmuiden, Zwolle nog meer?

U kunt onze glasbedrijf ook inschakelen voor het schilderen van uw huis. Wij verrichten zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk in de regio Kampen, IJsselmuiden en Zwolle. Ons ervaren vakpersoneel staat voor u klaar!

Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Vraag direct een offerte aan!