Glasschade? Bel snel 24 uursservice op:

Glashandel en glasbedrijf in Wezep

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Zoekt u een bekwame glashandel in Wezep?

U zoekt een glaszetter in Wezep? De enthousiaste medewerkers van Kwakkelglas staan voor u klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring staat Kwakkelglas garant voor het vakkundig uitvoeren van uw glas wensen. 

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Wezep, Wapenveld en Hattem en kunnen u voorzien van vele soorten glas. U kunt denken aan figuurglas, gelaagd glas, dubbelglas of isolatieglasDe meest voorkomende glassoorten hebben wij dagelijks op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

Is uw ruit kapot? Dan wilt u de glasschade natuurlijk snel verholpen hebben. Met onze 24-uurs glasservice is uw glasschade zo opgelost. Het repareren van uw ruit of compleet vervangen? Kwakkelglas is uw partner.  

Wij kunnen o.a. het volgende voor u betekenen:

Plaatsen van alle soorten dubbelglas, isolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.

Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.

Leveren en plaatsen van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroeden, etc.

Repareren van houtrot.

Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen.

Kwakkelglas is UW glaszetter in Wezep en omgeving!

Coat_of_arms_of_Oldebroek.svg

Of u nou op zoek bent naar enkel glas of juist beter wilt isoleren door middel van isolatieglas? Wat voor glas u ook zoekt, Kwakkelglas heeft het! Onze glaszetters hebben jarenlang ervaring, waardoor geen klus te gek is. Plaatsen van een nieuwe ruit? Verhelpen van ruitschade? Repareren van houtrot? Alles kan! 

Meer dan 25 jaar ervaring

24 uurs glasservice

Snelle levering

Glas scherpe prijzen

Garantie op dubbelglas en montage

Vrijblijvend advies en offerte

Meerder glastypes in één woning? Ja, dat kan zeker! Voor een binnendeur is een ruit van enkelglas voldoende. Maar als u beter wilt isoleren, dan heeft u dubbelglas of Triple glas nodig. En vergeet de glazen douchewand niet. Hiervoor is gehard glas  uitermate geschikt. 

Maar wij leveren uiteraard ook nog andere glassoorten zoals, gelaagd glas, kogelwerend-, zonwerend- of warmteabsorberend glas.

Spoedklus? Wij zijn 24/7 ter plaatse!

Heeft glasschade? Dat is al vervelend genoeg. U wilt natuurlijk dat dit snel wordt opgelost. Door onze 24-uurs service zijn wij snel ter plaatse om uw glasschade te verhelpen. Moet de ruit compleet vervangen? Ook dat is geen probleem!  

Neem contact met ons op via 038 331 43 03 en wij komen vandaag nog bij u langs. Is de glasschade minder urgent? Vul dan het schadeformulier in. 

Wezep

Glaszetter nodig in Wezep?

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Hoe wordt het regelend met mijn verzekering?

Door de samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. 

U heeft hier zelf geen omkijken naar! Wij regelen alles met uw verzekeraar.

Van enkelglas naar dubbelglas

Zijn uw ruiten nog voorzien van enkelglas? Dit kan behoorlijk oplopen in uw portomonnee. Laat uw ruiten vervangen door HR++ of HR+++, dat scheelt u aanzienlijk stoken. Wist u dat het vervangen van dubbelglas door HR++ glas zelfs al een flinke besparing oplevert? En niet te vergeten: u geniet van veel meer comfort. 

De investering in isolatieglas heeft u vaak al binnen een paar jaar terugverdiend. Geen reden om het te laten dus! 

Onze glaszetter aan het woord:

Door het plaatsen van HR++ glas komt minder tocht door uw ramen. Glas met een goede isolatiewaarde houdt namelijk meer warmte binnen in de woning. En niet geheel onbelangrijk: HR++ glas werkt geluidwerend. Ideaal dus al u aan een drukke weg woont. Geluiden van buitenaf bezorgen u met HR++ glas minder overlast. 

 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Waarvoor kunt u bij Kwakkelglas nog meer terecht?

Dag en nacht ventileren in uw woning? Dat kan met ventilatieroosters van Kwakkelglas. 

Wij leveren ventilatieroosters voor verschillende situaties zoals plaatsing in- of op het kozijn. Onze DUCO ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Zo passen ze ook in uw interieur!  

Wilt u meer weten over ventilatieroosters of alle informatie hieromtrent? Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Bus van Kwakkelglas
Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:
Uw glasschade in Wezep online melden?

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


Selecteer de urgentie van uw schade

Bent u voor glasschade verzekerd?

Naam*

Postcode*

Huisnummer*

Straat (wordt automatisch ingevuld)

Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

Telefoon*

E-mailadres*