Glashandel en glasbedrijf in Wezep

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Zoekt u een bekwame glashandel in Wezep?

U zoekt een glaszetter in Wezep? De enthousiaste medewerkers van Kwakkelglas staan voor u klaar! Met meer dan 25 jaar ervaring staat Kwakkelglas garant voor het vakkundig uitvoeren van uw glas wensen. 

Wij zijn werkzaam in de omgeving van Wezep, Wapenveld en Hattem en kunnen u voorzien van vele soorten glas. U kunt denken aan figuurglas, gelaagd glas, dubbelglas of isolatieglasDe meest voorkomende glassoorten hebben wij dagelijks op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

Is uw ruit kapot? Dan wilt u de glasschade natuurlijk vakkundig verholpen hebben. Het repareren van uw ruit of compleet vervangen? Kwakkelglas is uw partner.  Wij kunnen o.a. het volgende voor u betekenen:

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglasisolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsten van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroden etc.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen. 

Kwakkelglas is UW glaszetter in Wezep en omgeving!

Coat_of_arms_of_Oldebroek.svg

Of u nou op zoek bent naar enkel glas of juist beter wilt isoleren door middel van isolatieglas? Wat voor glas u ook zoekt, Kwakkelglas heeft het! Onze glaszetters hebben jarenlang ervaring, waardoor geen klus te gek is. Plaatsen van een nieuwe ruit? Verhelpen van ruitschade? Repareren van houtrot? Alles kan! 

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Meerder glastypes in één woning? Ja, dat kan zeker! Voor een binnendeur is een ruit van enkelglas voldoende. Maar als u beter wilt isoleren, dan heeft u dubbelglas of Triple glas nodig. En vergeet de glazen douchewand niet. Hiervoor is gehard glas  uitermate geschikt. 

Maar wij leveren uiteraard ook nog andere glassoorten zoals, gelaagd glas, kogelwerend-, zonwerend- of warmteabsorberend glas.

Glasreparatie?

Heeft u glasschade? Dat is al vervelend genoeg. U wilt natuurlijk dat dit snel wordt opgelost. Als uw glasbedriijf in Wezep, zorgen wij binnen 24-uur voor een noodoplossing. Moet de ruit compleet vervangen? Ook dat is geen probleem!  

Wij zijn altijd bij u in de buurt, want wij zijn actief in de regio Zwolle, Kampen en IJsselmuiden. 

Meld uw glasschade via 038 331 43 03. Minder urgente glasschade? Vul het onderstaande glasschade formulier in en wij helpen u graag verder! 

Wezep

Glaszetter nodig in Wezep?

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Hoe wordt het regelend met mijn verzekering?

Door de samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. 

U heeft hier zelf geen omkijken naar! Wij regelen alles met uw verzekeraar.

Van enkelglas naar dubbelglas

Zijn uw ruiten nog voorzien van enkelglas? Dit kan behoorlijk oplopen in uw portomonnee. Laat uw ruiten vervangen door HR++ of HR+++, dat scheelt u aanzienlijk stoken. Wist u dat het vervangen van dubbelglas door HR++ glas zelfs al een flinke besparing oplevert? En niet te vergeten: u geniet van veel meer comfort. 

De investering in isolatieglas heeft u vaak al binnen een paar jaar terugverdiend. Geen reden om het te laten dus! 

Onze glaszetter aan het woord:

Door het plaatsen van HR++ glas komt minder tocht door uw ramen. Glas met een goede isolatiewaarde houdt namelijk meer warmte binnen in de woning. En niet geheel onbelangrijk: HR++ glas werkt geluidwerend. Ideaal dus al u aan een drukke weg woont. Geluiden van buitenaf bezorgen u met HR++ glas minder overlast. 

 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Waarvoor kunt u bij Kwakkelglas nog meer terecht?

Dag en nacht ventileren in uw woning? Dat kan met ventilatieroosters van Kwakkelglas. 

Wij leveren ventilatieroosters voor verschillende situaties zoals plaatsing in- of op het kozijn. Onze DUCO ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Zo passen ze ook in uw interieur!  

Wilt u meer weten over ventilatieroosters of alle informatie hieromtrent? Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Bus van Kwakkelglas
Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
Uw glasschade in Wezep online melden?

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*