Glasbedrijf en glaszetter voor Dronten

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Heeft u een vakkundige glaszetter of glashandel nodig in Dronten?

U zoekt een professionele glaszetter in Dronten? Kwakkelglas is uw glasspecialist in de omgeving Dronten, IJsselmuiden en Emmeloord

Voor al uw glas werkzaamheden van ruitbreuk tot het vervangen van enkel glas door dubbelglas of HR++ glas kunt u bij ons terecht! Onze deskundige glaszetters repareren en vervangen dagelijks de ruiten van tientallen huishoudens in Nederland. U kunt rekenen op een vakkundige uitvoeren al van uw glaswensen. Voor enkel glaslevering kunt u op afspraak terecht in onze werkplaats.

Kwakkelglas is uw glashandel in de regio Dronten en heeft jarenlang ervaring in: 

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglasisolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsten van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroden etc.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen. 

Voor een professionele glaszetter of glashandel hoeft u dus niet verder te zoeken! Kwakkelglas voorziet u van al uw glaswensen en aanverwante werkzaamheden. 

Glas of isolatieglas nodig van een vakkundig glasbedrijf?

Kwakkelglas voorziet u op een vakkundige manier van vele soorten glas. Wij kunnen glasschades verhelpen en nieuwe ruiten plaatsen. U kunt denken aan het plaatsen van isolatieglas in kozijnen die nog voorzien zijn van enkel glas. 

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Kwakkelglas voorziet u van alle soorten glas. Bijvoorbeeld gelaagd, gehard, kogelwerend, zonwerend of warmteabsorberend glas.

Ook voor het plaatsen ventilatieroosters en alle informatie hieromtrent, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij laten u graag verschillende voorbeelden zien van veel voorkomende soorten glas. 

Hulp bij glasschade?

Is uw ruit kapot door inbraak of weersomstandigheden? Laat dit dan zo snel mogelijk verhelpen, want losliggend glas is erg gevaarlijk en hierdoor kunt u verwondingen oplopen. 

Kwakkelglas is uw glasbedrijf in Dronten. Wij zijn werkzaam in de regio Zwolle, Kampen en IJsselmuiden waardoor wij altijd bij u in de buurt zijn. Het repareren van de ruit of compleet vervangen? Voor onze glasspecialisten is niets te gek! Wij zorgen binnen 24-uur voor een noodvoorziening en stemmen daarna samen met u af welke gewenste glassoort geplaatst kan worden. 

Meld uw glasschade via 038 331 43 03 of vul het onderstaande glasschade formulier in en wij helpen u graag verder! 

Dronten

Ruit stuk? Geen paniek!

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

U hoeft zelfs niet te regelen met uw verzekeraar!

Door de samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. 

U heeft hier zelf geen omkijken naar! 

Het enige wat u aan ons doorgeeft is de schade, de rest doen wij voor u! 

Enkel glas vervangen voor isolatieglas

Zijn de ruiten van uw woning van enkel glas? De stookkosten zijn dan waarschijnlijk erg hoog en het wordt niet ‘goed warm’ in huis. Hoogste tijd dus om uw woning eens beter te isoleren. 

Met isolatieglas creëert u meer comfort in huis en zijn de stookkosten aanzienlijk minder. U kunt denken aan dubbel glas (HR++) of Triple glas (HR+++). 

De investering voor het vervangen van enkel glas door isolatieglas heeft u vaak al binnen 4 jaar terugverdiend. Kwakkelglas adviseert u graag over de mogelijkheden op het gebied van isolatieglas. 

Onze glaszetter aan het woord:

Wist u dat dubbel glas ook verkrijgbaar is met een geluiddempende folie? Ideaal als u aan een drukke weg woont of in de buurt van een spoorlijn. Het geluid wordt namelijk aanzienlijk verminderd. Het verschil is zeker te merken met dubbel glas zonder folie. 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Bus van Kwakkelglas

Waarvoor kunt u nog meer bij uw glasbedrijf in regio Dronten terecht?

Lukt het u maar niet om goed te ventileren in uw woning of bedrijfspand? Wij hebben de oplossing: ventilatieroosters! 

Kwakkelglas kan u nu ook voorzien van ventilatieroosters. Zo zorgt u continue voor toevoer van frisse lucht. 

Onze specialisten staan voor u klaar! Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Nick Dekker
Nick Dekker
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
Of meld uw glasschade in Dronten snel en makkelijk online!

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*