Glaszetbedrijf of Glashandel in Hattem!
0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Zoekt u een vakkundig glaszetbedrijf in Hattem?

U heeft een ervaren glaszetter nodig in Hattem? Kwakkelglas heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het glas vak. En is werkzaam in de regio Zwolle, Hattem, Wapenveld en Wezep

Onze vakbekwame medewerkers staan klaar voor al uw glaswensen! Het vervangen van enkel glas voor isolatieglas zoals HR++ of HR+++? Of een nieuwe ruit laten plaatsen, omdat u ruitschade heeft? Kwakkel glas is uw partner. 

De glaszetters van Kwakkelglas zijn dagelijks bezig met het repareren en plaatsen van verschillende glassoorten in Hattem en omgeving. En staan garant voor een perfecte uitvoering van glas plaatsing of vervanging. Wist u dat u bij Kwakkelglas ook terecht kunt voor enkel glasleveringen? U kunt op afspraak terecht in onze werkplaats. 

Kwakkelglas is uw glaszetbedrijf in Hattem en omgeving als het gaat om de volgende werkzaamheden: 

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglasisolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsten van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroden etc.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen. 

Zoek niet langer naar een professionele glashandel, want Kwakkelglas is wie u zoekt! Uw partner voor al uw wensen op het gebied van glas en aanverwante werkzaamheden. 

U zoekt een glaszetter in Hattem? Zoek niet verder!

Isolatieglas, enkelglas, gelaagd glas, kogelwerend, zonwerend of warmteabsorberend glas nodig? 

Wij kunnen u voorzien van alle soorten glas. Heeft u door ruitschade nieuw glas nodig? Of wilt u uw huis beter isoleren door het plaatsen van dubbel glas

De glaszetters van Kwakkelglas voeren uw vraag vakkundig uit! Niets is hierbij te gek. Wij denken graag met u mee wat passend is voor uw situatie. Onze glasspecialisten laten u graag voorbeelden zien van veelvoorkomende glassoorten. 

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Naast glas voeren wij ook aanverwante werkzaamheden uit? U kunt denken aan het plaatsen van ventilatieroosters.

En ook voor alle informatie omtrent het plaatsen van ventilatieroosters bent u bij Kwakkelglas aan het juiste adres. Schroom niet en neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

Ruitschade in Hattem

Een kapotte ruit is erg vervelend. U wilt dan ook dat dit zo snel als mogelijk wordt opgelost. Wij zorgen binnen 24-uur voor een noodvoorziening! Kwakkelglas, uw glasbedrijf in Hattem, is altijd bij u in de buurt. Onze glasspecialisten zijn namelijk werkzaam in de regio Zwolle, Kampen én IJsselmuiden. 

Meld uw glasschade via 038 331 43 03. Is de glasschade minder urgent? Vul dan onderstaand glasschade formulier in en wij helpen u graag verder! Voor een glasschade in Hattem, belt u dus met Kwakkelglas.

Hattem

Ruit stuk in Hattem? Geen probleem

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Kwakkelglas regels alles met uw verzekeraar

Door de samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. U heeft hier zelf geen omkijken naar! 

U geeft ons de glasschade door en wij doen de rest. Als dat niet handig is? 🙂 

Uw woning beter isoleren?

Zijn uw stookkosten erg hoog? En krijgt u het maar niet aangenaam in huis? Tijd om uw huis beter te isoleren! 

Laat uw ruiten voorzien van isolatieglas zoals bijvoorbeeld dubbel glas of HR+++ glas. Met isolatieglas zorgt u voor meer comfort in huis en niet geheel onbelangrijk: u hoeft minder te stoken. 

Wist u dat u de investering van isolatieglas vaak al binnen 4 jaar heeft terugverdient? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in isolatieglas. 

Onze glaszetter aan het woord:

Dubbel glas is ook verkrijgbaar met een speciale folie voorzien van geluiddempende werking. 

Erg geschikt als u in of aan een drukke weg of spoorweg woont. Het dubbel glas met geluiddempende folie zorgt voor minder overlast van geluiden buitenaf. En dat verschil is zeker te merken in vergelijking met glas zonder deze folie! 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Neem contact met ons op via: 038 331 43 03 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Dubbelglas en HR+++

Hoge stookkosten in de winter? Of is het juist heel warm bij u thuis in de zomer? Laat uw huis beter isoleren met dubbel glas of Triple glas. Uw enkel glas vervangen door HR++ of HR+++ glas werkt energiebesparend! Weg met die hoge stookkosten. Wist u dat het ook zorgt voor een betere inbraakveiligheid? 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is wellicht beter bekend als veiligheidsglas, gelamineerd glas of sandwichglas. Dit glas is uitermate geschikt voor o.a. het dak van een serre of een schuifpui tot aan de grond. Indien het glas breekt, dan valt het niet in duizenden gevaarlijke stukken uiteen. Het glas blijft namelijk aan de folie plakken. 

Gehard glas

Dit glas is tot wel 5 keer steviger dan dubbel glas. Dit glas valt bij breuk in duizenden kleine stukjes uiteen, die niet gevaarlijk voor u zijn. Gehard glas wordt vaak gebruikt voor douchewanden, bushokjes, maar ook winkelruiten zijn gemaakt van gehard glas. 

 

Bus van Kwakkelglas

Waar kan Kwakkelglas, uw glaszetbedrijf in Hattem, u nog meer mee helpen?

Uw woning goed ventileren? Het is vaak een hele klus. Het even open zetten van een raam biedt niet voldoende ventilatie. 

Kwakkelglas heeft de oplossing! Wij plaatsen namelijk ventilatieroosters. Hierdoor is er continue toevoer van frisse lucht. 

Onze vakspecialisten adviseren u graag over de verschillende plaatsingsmogelijkheden. 

Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden
van onze dienstverlening:
We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
Glasschade in Hattem kunt u ook snel online melden

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*
  Zomersluiting 2022

  Van 29 juli t/m 19 augustus zijn wij gesloten
  (m.u.v. glasschades hiervoor zijn wij wel bereikbaar)