Glaszetbedrijf of Glashandel in Wapenveld!

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Glas en glaszetter nodig in Wapenveld?

Bent u op zoek naar een vakbekwame glaszetter in Wapenveld? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Kwakkelglas garant voor kwaliteit. Kwakkelglas is werkzaam in de omgeving Wapenveld, Hattem en Zwolle. Met de grootste zorg en aandacht verrichten wij al uw glas werkzaamheden. U kunt denken aan figuurglas, gelaagd glas, dubbelglas of isolatieglas

Uw glasschade is dus binnen no time opgelost! Bij Kwakkelglas kunt u rekenen op een stukje vakwerk! De glaszetters van Kwakkelglas geven u graag persoonlijk advies en kunnen u voorzien van de volgende glassoorten en aanvullende werkzaamheden: 

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglasisolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsten van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroden etc.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen. 

Bent u op zoek naar een vertrouwd glasbedrijf voor Wapenveld?
Wij adviseren u graag!

Coat_of_arms_of_Heerde.svg

Welk glas u ook zoekt, bij Kwakkelglas zit u goed! Als glaszetbedrijf in Wapenveld hebben wij verschillende soorten glas dagelijks op voorraad, die wij vanuit onze werkplaats leveren. 

Voor onze glaszetters is echt niets te gek! Zij zijn namelijk dagelijks op pad om ruitschades te verhelpen of nieuwe ruiten te plaatsen. 

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Wist u dat u binnen één woning verschillende glastypes kunt gebruiken? Voor bijvoorbeeld een glazen deur is enkel glas voldoende. En voor een douchewand van glas is gehard glas  aan te raden. Maar als het gaat om ‘goede isolatie’, dan heeft u isolatieglas zoals dubbel glas (HR++) of Triple glas nodig. 

Naast deze glassoorten leveren wij ook gelaagd glas, kogelwerend-, zonwerend- of warmteabsorberend glas.

Glasschade herstellen met spoed?

Heeft u een kapotte ruit? Geen paniek, u bent bij ons aan het juiste adres! Een glasschade kan door verschillende oorzaken optreden. En u wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Losliggend glas is immers gevaarlijk. 

Onze glaszetters in Wapenveld zorgen binnen 24-uur voor een noodoplossing. En doordat wij werkzaam zijn in de regio Zwolle, Kampen en IJsselmuiden, zijn wij altijd bij u in de buurt! Meld uw glasschade direct via 038 331 43 03. Is de glasschade minder urgent? Vul dan onderstaand glasschade formulier in en wij helpen u graag verder! 

Wapenveld

Glas nodig in Wapenveld? Bel Kwakkelglas!

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Kwakkelglas regelt alles van A tot Z met uw verzekeraar!

Door de samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. U heeft hier zelf geen omkijken naar! 

Geef ons gewoon uw glasschade door en wij doen de rest! 

Vervang enkel glas voor dubbel glas

Heeft uw woning nog enkel glas? Dan is uw woning nog niet optimaal geïsoleerd. Met isolatieglas als bijvoorbeeld HR++ of HR+++ glas bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. 

Wist u dat het vervangen van ‘gewoon’ dubbel glas door HR++ glas zelfs al een flinke besparing kan opleveren? Maar naast de besparing, geeft isolatieglas uw woning ook meer comfort. De investering heeft u vaak al binnen een paar jaar terugverdiend. De glaszetters van Kwakkelglas adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Onze glaszetter aan het woord:

Met dubbelglas of HR++ glas komt er minder vocht door uw ramen. Dat komt doordat glas wat goed isoleert warmte beter binnen houdt. Wist u dat het ook een geluiddempende werking heeft? Het zal een stuk stiller in uw woning worden. Nare geluiden van buitenaf zullen gedempt worden. Ideaal dus als u aan een spoorlijn of drukke weg woont! 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Waarvoor kunt u bij Kwakkelglas nog meer terecht?

Beter ventileren in uw woning? Dat kan met ventilatieroosters. Kwakkelglas levert ventilatieroosters voor verschillende situaties zoals plaatsing in- of op het kozijn. 

De ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, waardoor ze passend zijn voor ieder interieur. Wilt u meer weten over ventilatieroosters of alle informatie hieromtrent? Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Bus van Kwakkelglas
Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
U kunt uw glasschade in Wapenveld ook online melden:

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*
  Zomersluiting 2022

  Van 29 juli t/m 19 augustus zijn wij gesloten
  (m.u.v. glasschades hiervoor zijn wij wel bereikbaar)