Glasschade? Bel snel 24 uursservice op:

Glaszetbedrijf of Glashandel in Wapenveld!

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Glas en glaszetter nodig in Wapenveld?

Bent u op zoek naar een vakbekwame glaszetter in Wapenveld? Met meer dan 25 jaar ervaring staat Kwakkelglas garant voor kwaliteit. Kwakkelglas is werkzaam in de omgeving Wapenveld, Hattem en Zwolle. Met de grootste zorg en aandacht verrichten wij al uw glas werkzaamheden. U kunt denken aan figuurglas, gelaagd glas, dubbelglas of isolatieglas

Door onze 24-uur glasservice kunnen wij u op elk moment van de dag voorzien van glas. Uw glasschade is dus binnen no time opgelost! Bij Kwakkelglas kunt u rekenen op een stukje vakwerk! De glaszetters van Kwakkelglas geven u graag persoonlijk advies en kunnen u voorzien van de volgende glassoorten en aanvullende werkzaamheden: 

Plaatsen van alle soorten dubbelglas, isolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.

Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.

Leveren en plaatsen van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroeden, etc.

Repareren van houtrot.

Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen.

Bent u op zoek naar een vertrouwd glasbedrijf voor Wapenveld?
Wij adviseren u graag!

Coat_of_arms_of_Heerde.svg

Welk glas u ook zoekt, bij Kwakkelglas zit u goed! Als glaszetbedrijf in Wapenveld hebben wij verschillende soorten glas dagelijks op voorraad, die wij vanuit onze werkplaats leveren. 

Voor onze glaszetters is echt niets te gek! Zij zijn namelijk dagelijks op pad om ruitschades te verhelpen of nieuwe ruiten te plaatsen. 

Meer dan 25 jaar ervaring

24 uurs glasservice

Snelle levering

Glas scherpe prijzen

Garantie op dubbelglas en montage

Vrijblijvend advies en offerte

Wist u dat u binnen één woning verschillende glastypes kunt gebruiken? Voor bijvoorbeeld een glazen deur is enkel glas voldoende. En voor een douchewand van glas is gehard glas  aan te raden. Maar als het gaat om ‘goede isolatie’, dan heeft u isolatieglas zoals dubbel glas (HR++) of Triple glas nodig. 

Naast deze glassoorten leveren wij ook gelaagd glas, kogelwerend-, zonwerend- of warmteabsorberend glas.

Glasschade herstellen met spoed?

Heeft u een kapotte ruit? Geen paniek, wij komen eraan! Kwakkelglas is een snelle en vakkundige glasherstelservice. Een glasschade kan door verschillende oorzaken optreden. En u wilt natuurlijk dat dit direct opgelost wordt. Losliggend glas is immers gevaarlijk. 

Onze glaszetters in Wapenveld  staan 24/7 voor u klaar en kunnen de glasschade snel en vakkundig verhelpen. Wij staan 24-uur per dag voor u klaar om uw glasschade te herstellen. Neem contact met ons op via 038 331 43 03 en wij komen vandaag nog bij u langs. Is de glasschade minder urgent? Vul dan het schadeformulier in. 

Wapenveld

Glas nodig in Wapenveld? Bel Kwakkelglas!

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Kwakkelglas regelt alles van A tot Z met uw verzekeraar!

Door de samenwerking met diverse verzekeringsmaatschappijen en de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. U heeft hier zelf geen omkijken naar! 

Geef ons gewoon uw glasschade door en wij doen de rest! 

Vervang enkel glas voor dubbel glas

Heeft uw woning nog enkel glas? Dan is uw woning nog niet optimaal geïsoleerd. Met isolatieglas als bijvoorbeeld HR++ of HR+++ glas bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. 

Wist u dat het vervangen van ‘gewoon’ dubbel glas door HR++ glas zelfs al een flinke besparing kan opleveren? Maar naast de besparing, geeft isolatieglas uw woning ook meer comfort. De investering heeft u vaak al binnen een paar jaar terugverdiend. De glaszetters van Kwakkelglas adviseren u graag over de mogelijkheden. 

Onze glaszetter aan het woord:

Met dubbelglas of HR++ glas komt er minder vocht door uw ramen. Dat komt doordat glas wat goed isoleert warmte beter binnen houdt. Wist u dat het ook een geluiddempende werking heeft? Het zal een stuk stiller in uw woning worden. Nare geluiden van buitenaf zullen gedempt worden. Ideaal dus als u aan een spoorlijn of drukke weg woont! 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Waarvoor kunt u bij Kwakkelglas nog meer terecht?

Beter ventileren in uw woning? Dat kan met ventilatieroosters. Kwakkelglas levert ventilatieroosters voor verschillende situaties zoals plaatsing in- of op het kozijn. 

De ventilatieroosters zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, waardoor ze passend zijn voor ieder interieur. Wilt u meer weten over ventilatieroosters of alle informatie hieromtrent? Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Bus van Kwakkelglas
Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:
U kunt uw glasschade in Wapenveld ook online melden:

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*