Verzilverd- en brandwerendglas

Voor licht en als veiligheidsmaatregel

vandalisme-schade-bij-de-jumbo

Glaszetbedrijf Kwakkelglas: begrip voor al uw glaswensen!

Verzilverd- of brandwerend glas? Kwakkelglas is uw partner. Met al meer dan 25 jaar ervaring kunt u rekenen op een stukje vakwerk! Wij zijn werkzaam in de regio Kampen, IJsselmuiden en Zwolle

Onze goed opgeleide én gemotiveerde glaszetters adviseren u graag voor het beste glasadvies. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren én plaatsen van verzilverd- en brandwerend glas. 

Glaszetter nodig voor het plaatsen van glas? Bel Kwakkelglas: 038 331 43 03

Verzilverd glas - spiegels

Glas brengt licht in het alledaagse leven. Ruimten lijken veel groter door eenvoudige subtiele spiegeleffecten; ze worden opgevrolijkt door de kleuren van coatings of krijgen meer licht via doorschijnende wanden.

Verzilverd glas is er in verschillende maten en kleuren. De meest voorkomende diktes zijn 4 mm en 6 mm. Verkrijgbaar in kleuren als: brons, grijs, koper, goud, groen en blauw. 

Staat uw kleur er niet bij, neem gerust contact met ons op en misschien kunnen wij uw wensen vervullen.

verzilverd-spiegel
glas brandwerend

Brandwerend glas

Brand ontstaat altijd op een zeer onverwacht moment. En als dat gebeurd is het fijn als je weet dat je door genomen veiligheidsmaatregelen tijdig kunt ontkomen. 

Het plaatsen van brandwerend glas is een maatregelen die u kunt treffen. Want uw standaard glas zal bij brand door warmte snel breken. 

Het is gelaagd glas, geassembleerd met één blanke opzwellende tussenlaag.

Bij brand zet deze tussenlaag bij zo’n 120 °C uit, waardoor ze in een hard en ondoorschijnend brandscherm verandert.

De beglazing beantwoordt aan de criteria inzake integriteit en stralingscontrole overeenkomstig verscheidene Europese verordeningen, NEN 6069 (bouwbesluit).

Waar is brandwerend glas toepasbaar?

Brandwerend glas is toepasbaar in bijvoorbeeld: 

Maar brandwerend glas is ook uitermate geschikt voor:

brandwerend-glas
bus kwakkelglas glaszetter
Waar kan Kwakkelglas u nog meer voorzien van glas?

Kwakkelglas kan u voorzien van glas vanuit twee vestigingen. Onze vestiging in Kampen voorziet u van glas in regio van Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

De vestiging in Nunspeet voorziet de regio Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde van verschillende glassoorten. 

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Nick Dekker
Nick Dekker
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader

Brandwerend of verzilverd glas nodig?

Of het nou een heel groot stuk is of een klein stuk brandwerend-of verzilverd glas is:
Bij Kwakkelglas vraag je eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte op!