Verschillende glassoorten leverbaar

Kwakkelglas is uw glashandel

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​
glashandel kwakkelglas

Glassoorten van uw glaszetbedrijf Kwakkelglas

Kwakkelglas levert en plaatst diverse soorten glas aan particulieren en bedrijven. Wij zijn actief in de regio Kampen, maar ook in Wezep, Wapenveld, Hasselt en Hattem. Maar ook voor glasschade kunt u ons gerust bellen. Wij hebben een 24-uurs glasservice in de regio Kampen. 

Bij onze glashandel kunt u terecht voor alle soorten glas. Denk aan gelaagd glas, gehard glas, kogelwerend glas, zonwerend glas of warmteabsorberend glas. Maar ook voor ventilatieroosters en alle informatie hier omtrent, kunt u bij ons terecht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen u dan voorbeelden laten zien van de meest voorkomende glassoorten.

Wij kunnen de volgende glassoorten leveren:

Waarvoor kan ik terecht bij Kwakkelglas?

Kent u de vele voordelen van dubbelglas en HR+++ beglazing al? Energiebesparing is er 1 van!

In veel dagelijkse toepassingen kom je enkel glas, ook wel float glas genoemd, tegen.

Gelaagd glas bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit lagen. Beter bekend als veiligheidsglas.

In het interieur wordt figuurglas gebruikt voor scheidingswanden, maar ook in tussendeuren.

Gehard glas is een sterke glassoort. Deze soort is bijvoorbeeld 5 keer sterker dan dubbelglas!

Voor brandwerend glas en spiegels kunt u ook terecht bij Kwakkelglas. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
Meer weten over de opties in glas?
Zomersluiting 2022

Van 29 juli t/m 19 augustus zijn wij gesloten
(m.u.v. glasschades hiervoor zijn wij wel bereikbaar)