Glasschade? Bel snel 24 uursservice op:

Verschillende glassoorten leverbaar

Kwakkelglas is uw glashandel

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​
glashandel kwakkelglas

Glassoorten van uw glaszetbedrijf Kwakkelglas

Kwakkelglas levert en plaatst diverse soorten glas aan particulieren en bedrijven. Wij zijn actief in de regio Kampen, maar ook in Wezep, Wapenveld, Hasselt en Hattem. Maar ook voor glasschade kunt u ons gerust bellen. Wij hebben een 24-uurs glasservice in de regio Kampen. 

Bij onze glashandel kunt u terecht voor alle soorten glas. Denk aan gelaagd glas, gehard glas, kogelwerend glas, zonwerend glas of warmteabsorberend glas. Maar ook voor ventilatieroosters en alle informatie hier omtrent, kunt u bij ons terecht. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen u dan voorbeelden laten zien van de meest voorkomende glassoorten.

Wij kunnen de volgende glassoorten leveren:

Waarvoor kan ik terecht bij Kwakkelglas?

Kent u de vele voordelen van dubbelglas en HR+++ beglazing al? Energiebesparing is er 1 van!

In veel dagelijkse toepassingen kom je enkel glas, ook wel float glas genoemd, tegen.

Gelaagd glas bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, uit lagen. Beter bekend als veiligheidsglas.

In het interieur wordt figuurglas gebruikt voor scheidingswanden, maar ook in tussendeuren.

Gehard glas is een sterke glassoort. Deze soort is bijvoorbeeld 5 keer sterker dan dubbelglas!

Voor brandwerend glas en spiegels kunt u ook terecht bij Kwakkelglas. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

Mark Janssens Frieling
Lees verder
't Is al even geleden, maar het glas in en naast mijn voordeur was rap gezet door de beste glaszetter van Nederland in dienst van Kwakkelglas. Kan nooit beter!
Matthias van der Pol
Lees verder
Jullie hebben vandaag onze ruit vervangen in Zwolle. Petje af voor het personeel, super vriendelijk en erg netjes gewerkt !! Hartelijk bedankt voor jullie service !
Harry Kleinjan
Lees verder
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Ryan Remmelts
Lees verder
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien. Snel en professioneel geholpen!
Jan van der Meulen
Lees verder
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas. Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude. Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Aanrader dus!!
Joyce Rademaker
Lees verder
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Previous
Next
Meer weten over de opties in glas?