Glasschade? Bel snel 24 uursservice op:

Ventilatieroosters

Isoleren is ventileren!

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Waarom ventileren in uw woning?

Uw huis beter ventileren? Voor ventilatieroosters bent u bij Kwakkelglas aan het goede adres. 

Bij het goed isoleren van een woning of bedrijfspand, is het ook belangrijk om goed te ventileren. Hierdoor ontstaat namelijk een gezond leefklimaat. 

Maar, eventjes een raam open zetten is dan immers niet genoeg. Een korte periode luchten is namelijk niet hetzelfde als (goed) ventileren. Je kan pas spreken van een goed binnenklimaat als je 24 uur per dag met verse lucht ventileert. 

Een ventilatierooster biedt dan uitkomst. En wist u dat ventilatieroosters inbraak-en regenwerend werken? Daarnaast helpen ze om (nare) geuren, vocht, schimmel en gevaarlijke stoffen uit een ruimte te onttrekken. 

Raamventilatie voor iedere situatie

Wij bieden een ruim assortiment (zelfregelende) ventilatieroosters voor iedere bouwsituatie, zoals plaatsing op glas, het kozijn, kalfplaatsing of als compacte kalf. 

In ons assortiment vindt u: standaard (zelfregelende) ventilatieroosters, geluiddempende ventilatierooster en brandwerende ventilatieroosters.

ventilatieroosters duco

Vandaag besteld, morgen in huis

Als u vandaag een ventilatierooster besteld, heeft u hem morgen al in huis!

Let wel op: een rooster kan enkel geplaatst worden in combinatie met een nieuwe ruit. 

Toevoerventilatie is dé oplossing voor elke situatie

De meeste toevoerventilatie systemen zijn thermisch onderbroken en verkrijgbaar in F1/DAR, elke RAL-kleur en in Bi-Color, zodat ze passen bij ieder interieur. Ook zijn ze makkelijk schoon te maken dankzij een afneembaar binnenrooster.

Daarnaast is het mogelijk om een filter toe te voegen, die pollen en stofdeeltjes tegenhoudt. Dit resulteert in een betere luchtkwaliteit, doordat voldoende lucht doorlaat wordt behouden. 

Tot slot werken de ventilatieroosters geluiddempend. Wij kijken graag samen met u wat mogelijk is voor uw woning!

duco ventilatierooster
ventilatie-nieuwbouw
Waar kun je een ventilatierooster toepassen?

Ze zijn geschikt voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten, in zowel woningbouw,- als utiliteitsbouw.

Denk aan scholen, kantoorgebouwen en ziekenhuizen. En zijn geschikt voor alle raamtypes van hout tot kunststof. 

Het ventilatierooster kan helemaal naar uw wensen en eisen worden aangepast. 

Door ons uitgevoerde projecten

Dalfsen - Vakantiewoning

HR++ glas en ducoton ventilatieroosters gemonteerd

Heiloo - HR++ glas met roosters

96 appartementen glas vervangen voor HR++ glas met ventilatieroosters

Vaassen - Duplex woningen

48 woningen, renovatie voorzien van HR++ -glas, ventilatieroosters en hardglazenklepramen

Waar kunnen wij nog meer ventilatieroosters plaatsen?

Wij kunnen ventilatieroosters plaatsen vanuit twee vestigingen. Onze vestiging in Kampen plaatst ventilatieroosters in de regio van Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Vanuit de vestiging in Nunspeet plaatsten wij ventilatieroosters in de regio Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

Ryan Remmelts
Lees verder
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien. Snel en professioneel geholpen!
Jan van der Meulen
Lees verder
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas. Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude. Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Aanrader dus!!
Joyce Rademaker
Lees verder
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Previous
Next
Ventilatierooster nodig?