Opzoek naar een glaszetter?

Kies voor Kwakkelglas

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​
vandalisme-schade-bij-de-jumbo

Kwakkelglas als glaszetter: een begrip in de regio Kampen én Zwolle

Bent u opzoek naar een glaszetter voor het plaatsen van bijvoorbeeld dubbelglas? Dan is Kwakkelglas de partner die u zoekt!

Wij hebben een team van enthousiaste en goed opgeleide medewerkers en glaszetters en zijn een professionele organisatie. Wij staan garant voor het vakkundig uitvoeren van al uw wensen op het gebied van glas.

Wij adviseren u graag en geven onze klanten al meer dan 25 jaar het BESTE advies!

Waarvoor kan ik terecht bij glaszetter Kwakkelglas?

In de regio Kampen, IJsselmuiden,
Zwolle en omgeving.

Nieuwe draairamen of vervanging
van rotte kozijnen.

Zorg dat u tijdig iets doet aan houtrot aan uw kozijn of deur.

Vervangen van lek dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.

Vervang uw enkel glas door isolatieglas

Er zijn vandaag de dag nog veel panden die beschikken over ramen met enkel glas. Bij een woning of bedrijfspand met enkel glas is veel warmteverlies, waardoor er veel gestookt moet worden om een aangename temperatuur te bereiken. De energierekening kan hierdoor behoorlijk oplopen. 

Maar er is een oplossing! Laat onze glaszetters het enkel glas vervangen door isolatieglas! Denk bijvoorbeeld aan dubbel glas? Of misschien zelfs Triple glas? 

Met isolatieglas zorgt u ervoor dat warmte niet meer via het raam de woning verlaat en u dus niet extra hoeft te stoken om de verloren warmte te compenseren. 

Wist u dat Triple glas zorgt voor nog meer comfort dan dubbel glas? Door 3 glasbladen i.p.v. is 2 wordt de woning nog beter geïsoleerd. 

enkel glas vervangen door isolatieglas
Door ons uitgevoerde projecten

Heerde - HR+ glas gasgevuld

HR+ glas, kozijn aangepast en nieuwe draairamen

Utrecht - Ruiten vervangen

Grote ruiten vervangen in 49 appartementen Cohenlaan

Kampen - Etalageruit vervangen

Lucardi juwelier etalageruit vervangen na inbraak

Bant - Van enkelglas naar HR+ glas

Enkelglas vervangen door HR+  glas en buitenschilderwerk op de verdiepingen

bus kwakkelglas glaszetter
Waar kan Kwakkelglas u nog meer voorzien van glas?

Kwakkelglas kan u voorzien van glas vanuit twee vestigingen. Onze vestiging in Kampen voorziet u van glas in regio van Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

De vestiging in Nunspeet voorziet de regio Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde van verschillende glassoorten. 

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader

Glaszetter nodig?

Vraag eenvoudig en snel een vrijblijvende offerte aan!

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Soort glas

  Wilt u in het onderstaande veld de +/- afmetingen opgeven van de ruiten waarvoor u de offerte wilt ontvangen en eventuele opmerkingen over de huidige situatie

  Locatie van de ruit


  Zomersluiting 2022

  Van 29 juli t/m 19 augustus zijn wij gesloten
  (m.u.v. glasschades hiervoor zijn wij wel bereikbaar)