Kozijnen en ramen updaten?

Wellicht is Triple glas interessant!
0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​
Triple glas Kwakkelglas

Wat is Triple glas?

Is het de hoogste tijd om uw kozijnen te vervangen? Overweeg dan nieuwe kozijnen met triple glas (HR+++ glas).

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat Triple glas uit drie glasplaten gevuld met gas. Het glas is gecoat met een warmtereflecterende coating op twee stukken glas. Hierdoor geeft drielaags glas een nog betere thermische isolatiewaarde dan HR++ glas. Door een betere isolatie ervaart u meer warmte en comfort in huis. U gaat het merken, zelfs op de energierekening!t

Waarom kiezen voor HR+++ glas?

Door de goede isolatie blijft uw huis in de zomer lekker koel en in de winter warm en comfortabel! HR+++ biedt dus echt meer comfort in uw huis.

Door de goede isolatie draagt HR+++ ook bij aan een verlaging van de energiekosten.

Heeft u last van langsrijdend verkeer of ander geluid van buiten, omdat u aan een drukke weg woont? HR+++ kan ook dan een goede oplossing zijn. HR+++ is namelijk ook geluiddempend.

dubbelglas platen

Is Triple glas toepasbaar in iedere woning?

Triple glas is veel dikker dan andere soorten glas, omdat het uit drie glasplaten bestaat. Hierdoor is HR+++ glas zwaarder dan bijvoorbeeld HR++. Dit betekent dat u goed moet uitrekenen of het huidige kozijn Triple glas kan dragen. Een geschikt kozijn voor Triple glas is dikker dan een kozijn met dubbele beglazing.

Sponningsdiepte HR+++ glas

Let daarnaast ook op de sponningdiepte bij Triple glas. Deze is namelijk dikker dan bij HR++ glas. Bij nieuwbouwwoningen is dit vaak al aan de orde en kunnen huidige HR++ glazen eenvoudiger vervangen worden voor HR+++. Bij oude huizen is dit niet altijd direct mogelijk en heeft u mogelijk ook nieuwe kozijnen nodig. Schakel ons gerust in om de mogelijkheden te onderzoeken!

Eclaz one glas

Het kan zijn dat uw huidige kozijnen niet geschikt zijn voor HR+++. Wilt u toch de voordelen van HR+++, dan is daar een oplossing voor. Met de HR++ glassoort Eclaz one is het mogelijk om dezelfde isolatiewaarde als Triple glas (HR+++) te bereiken. De juiste hoogte van de u-waarde wordt behaald door de energieprestaties die toegang geven tot natuurlijk lichtinval.

Dikte Triple glas

HR+++ glas is leverbaar in verschillende maten en diktes. Aangezien het glas opgebouwd is uit drie glasbladen, biedt dit mogelijkheden voor de passende glasdikte en isolatiewaarden.

Triple glas is leverbaar in de glasdikte 28cm, 32cm, 36cm en 40cm. Wilt u een nog hogere isolatiewaarde, dan kunt u gaan voor HR+++ glas gevuld met Krypton gas. Laat ons meekijken om te bepalen welke dikte HR+++ glas geschikt is voor uw kozijn.

bus kwakkelglas glaszetter
Wij komen uit het Oosten!

Kwakkelglas heeft twee vestigingen in het oosten van het land. Vanuit de vestiging Kampen vindt u ons voornamelijk in de regio Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

Tevens hebben wij ook een vestiging in Nunspeet. Woont u in de regio Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk of ’t Harde. Wij helpen u graag verder met alle glasvragen en -projecten!

Veelgestelde vragen

Triple glas is glas bestaande uit drie glasplaten. Het glas is gevuld met gas. Tevens heeft het glas een warmtereflecterende coating wat zorgt voor een hoge thermische isolatiewaarde. Met Triple glas ervaart een fijn en comfortabel binnenklimaat. De kou blijft buiten en in de zomer heeft u een heerlijk koel huis.

Heeft u interesse in Triple glas? Wilt u weten of dit mogelijk is voor uw huidige kozijnen? Schakel Kwakkelglas in en wij denken graag met u mee. Alvast een prijsindicatie ontvangen? Vul dan vrijblijvend het offerteformulier in. 

Kies voor Triple glas als u op zoek bent naar een betere isolatie voor uw woning. Door een verbetering van de isolatie blijft uw woning in de zomer lekker koel en in de winter gaat er minder warmte verloren. Dus meer comfort.
Heeft u last van geluidshinder van buitenaf? Door verkeer of spelende kinderen? Glas zorgt naast meer comfort ook voor een betere geluidsisolatie.

Wat onze klanten vinden
van onze dienstverlening:
We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader

Meer weten over Triple glas?

De glasspecialisten van Kwakkelglas maken de keuze voor u makkelijker.

Heeft u vragen over Triple glas? Neem dan contact op met Priscilla.
Zij beantwoordt al uw vragen.

Zomersluiting 2022

Van 29 juli t/m 19 augustus zijn wij gesloten
(m.u.v. glasschades hiervoor zijn wij wel bereikbaar)