Glasschade herstellen?

Bij urgentie neem direct telefonisch contact met ons op

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​
glashandel kwakkelglas
Glasschade... en dan?

Kwakkelglas is ÚW glas glasspecialist in de regio Kampen, IJsselmuiden en Zwolle

Voor zowel bedrijven, als particulieren bieden wij alle soorten glasschade herstel aan. Ons doel is om de reparatie snel en vakkundig uit te voeren. Of het nu gaat om een glasreparatie of het geheel vervangen van een ruit. Onze glaszetters deinzen nergens voor terug en repareren uw glasschade ter plekke terwijl u wacht.

Slingerend of los liggend glas is gevaarlijk en onverantwoord. Daarom is snel en vakkundig herstel van uw ruit schade dan ook van groot belang. Kwakkelglas is uw glasbedrijf in Kampen en staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. 

Kortom, wij kunnen altijd voor u klaar staan en op elk moment van de dag of nacht uw glasschade repareren.

glasschade herstellen

Wij helpen bij ruitschades!

Heeft u ruitschade? Voor glasschades door bijvoorbeeld weersomstandigheden of inbraak, bent u bij ons aan het juiste adres. 

Glaszetter nodig? Bel direct 038 331 43 03,. Wij hebben flexibel inzetbare glaszetters in Kampen, IJsselmuiden, Zwolle en omgeving en zijn dus altijd bij u in de buurt. Wij zorgen binnen 24 uur voor een noodvoorziening! 

En vanwege onze samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen en de zogenoemde ‘acte van cessie’ nemen wij u ook nog de administratieve romslomp uit handen.

Bent u opzoek naar een goede glasspecialist, dan kunt u uiteraard ook het onderstaand schadeformulier invullen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor het repareren van uw glasschade.

Grote kans dat u verzekert bent voor uw glasschade!

U kunt verzekerd zijn voor uw ruitschade. Wij hebben samenwerkingen met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor hoeft u ons alleen maar de schade door te geven en wij regelen de rest met uw verzekeraar. Hoe handig is dat? 

isolatieglas

Condens tussen uw dubbelglas?

Ziet uw condens, vuil of vocht tussen de glasbladen van uw dubbelglas ruit? En misschien zelfs ook een blauwe waas op de ruit? Dan is uw dubbelglas lek.

Het ontstaan van een lekke ruiten kan verschillende oorzaken hebben. De oorzaak van een lekke ruit kan zitten in een fabricagefout, slecht onderhoud van verf- en kitwerk of simpelweg omdat het glas aan het einde van zijn levensduur is gekomen.

Een lekke ruit is helaas niet te repareren. Het oude dubbelglas vervangen is de enige optie. En nu de ruit toch vervangen moet worden, is dit hét moment om na te denken over nog beter isolatieglas. U kunt bijvoorbeeld denken aan HR++ glas. Dit glas isoleert namelijk nog beter dan ‘gewoon’ dubbelglas.

Waarom is het noodzaak een lekke ruit te vervangen? Een lekke ruit isoleert niet meer optimaal, waardoor de stookkosten erg hoog kunnen oplopen, helemaal in de winter. Wij adviseren daarom ook altijd om een lekker ruit zo snel mogelijk te vervangen.

Een lekke ruit vervangen kan best in de kosten lopen, maar het is mogelijk om subsidie aan te vragen, waardoor de eigen kosten enorm beperkt kunnen worden. Wilt u alles weten over de kosten, oorzaken en garanties op een lekke ruit? Onze glasspecialisten adviseren u graag.

Door ons uitgevoerde projecten

IJsselmuiden - Glas in lood raam

Glas in lood opnieuw geplaatst in isolatieglas

Dronten - Lek isolatieglas

Bij totaal zes woningen diverse lekke ruiten vervangen

Zwolle - Glasschade na verhuizen

Glasherstel na ongeval met verhuizen

Utrecht - Ruiten vervangen

Grote ruiten vervangen in 49 appartementen Cohenlaan

Zwolle - Voordeur restauratie

Na een glasschade de voordeur in originele staat terugbrengen inclusief glas in lood

Hattem - Groenrijk herstel gevel

Klant rijdt door de gevel bij Groenrijk, 4 zonwerende ruiten vervangen in kasprofiel

IJsselmuiden - Lekke showroom ruiten

Opel garage Smit en Co lekke ruiten vervangen met behulp van een mini shovel

Kampen - Ambachtelijk glaszetten

Glasschade ambachtelijk glaszetten met stopverf

glasschade in het raam herstellen
Waar kan Kwakkelglas uw glasschades voorzien?

Wij kunnen u glasschades verhelpen vanuit twee vestigingen. Onze vestiging in Kampen verhelpt uw glasschade in regio van Kampen, Dronten, Hattem, Wapenveld, IJsselmuiden, Wezep, Emmeloord, Zwolle en Hasselt.

De vestiging in Nunspeet verhelpt schades aan het glas vanuit de regio Nunspeet, Elspeet, Ermelo, Epe, Elburg, Oldebroek, Doornspijk, Hulshorst, Zeewolde, Vierhouten, Hierden, Harderwijk en ’t Harde. 

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader

Uw glasschade verhelpen?

Vul het schadeformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*
  Zomersluiting 2022

  Van 29 juli t/m 19 augustus zijn wij gesloten
  (m.u.v. glasschades hiervoor zijn wij wel bereikbaar)