Glaszetter nodig in Elburg en omgeving?
0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

U zoekt een partij voor glaszetten in Elburg?

Op zoek naar een professionele glaszetter in Elburg en omgeving? Kwakkelglas is uw glasspecialist!   

Heeft u glas nodig voor een deur in huis of als achterwand in de keuken? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden. Woont u in de omgeving van Elburg of in de omgeving van Wezep en Wapenveld? Wij komen graag naar u toe.

Door onze ervaringen kunnen wij u goed en volledig adviseren over de vele soorten glas. Heeft u al een keuze gemaakt? 

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglas, isolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsen van speciale soorten glas, zoals veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroeden.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen. 

De glasspecialisten van Elburg

De glasspecialisten van Kwakkelglas helpen dagelijks tientallen huishoudens aan glas. Dus aan kennis geen gebrek. Van het vervangen van een ruit in een kozijn tot het plaatsen van isolatieglas. Kwakkelglas staat voor:

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Dus bent u op zoek naar dubbelglas, Triple glas, figuurglas of ventilatieroosters? Laat dit zetten door onze vakkundige glaszetters.

En twijfelt u nog over een type glas, dan laten wij u graag de soorten glas zien. Vervolgens is de keuze aan u.

Noodgeval in Elburg of omgeving?

Het is al vervelend genoeg, glasschade. Daarom helpen wij u graag en zorgt Kwakkelglas binnen 24-uur voor een noodvoorziening. Vervolgens kijken wij samen met u welke gewenste glassoort later geplaatst kan worden. 

Wij zijn werkzaam in de regio Zwolle, Kampen en IJsselmuiden. Zo zijn wij altijd bij u in de buurt. Meld uw glasschade via 038 331 43 03 of vul het onderstaande glasschade formulier in en wij helpen u graag verder! 

schade glas

Ruitschade in Elburg?

Kwakkelglas helpt bij alle soorten glasschades. Zowel voor particuliere als zakelijke glasschades in Elburg en omgeving. 

Klaar terwijl u wacht! De specialisten van Kwakkelglas zijn bedreven en kunnen glasschades op korte termijn herstellen. Een glashandel met veel ervaring in huis geeft u garantie op een goed resultaat.

Bel ons vandaag nog over uw glasvraag!

Ben ik verzekerd voor de glasschade?

Maakt u geen zorgen. Wij nemen contact op met uw verzekeraar. 

Wij werken samen met diverse verzekeringsmaatschappijen en met de zogeheten ‘acte van cessie’ kunnen wij uw administratie uit handen nemen. 

U heeft hier zelf geen omkijken naar! Wij vervangen uw ruit en regelen de administratieve kant ook voor u. 

Van enkelglas naar dubbelglas

Wilt u de ramen die voorzien zijn van enkelglas vervangen? Heeft u al eens gedacht aan isolatieglas? Onder isolatieglas valt dubbelglas (HR++) of Triple glas (HR+++). Door isolatieglas wordt het klimaat in huis comfortabeler en u gaat aanzienlijk besparen op uw energiekosten. Ook is het een stuk veiliger dan enkelglas. HR++ of HR+++ bestaat namelijk uit 2 of 3 glasbladen en dit biedt een hogere weerstand dan enkelglas doet.

De terugverdientijd voor deze investering is ongeveer 4 jaar.  Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Kwakkelglas adviseert u graag over isolatieglas. Neemt u contact met ons op?

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Hoge stookkosten in de winter? Of is het juist heel warm bij u thuis in de zomer? Laat uw huis beter isoleren met dubbel glas of Triple glas. Uw enkel glas vervangen door HR++ of HR+++ glas werkt energiebesparend! Weg met die hoge stookkosten. Wist u dat het ook zorgt voor een betere inbraakveiligheid? 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is wellicht beter bekend als veiligheidsglas, gelamineerd glas of sandwichglas. Dit glas is uitermate geschikt voor o.a. het dak van een serre of een schuifpui tot aan de grond. Indien het glas breekt, dan valt het niet in duizenden gevaarlijke stukken uiteen. Het glas blijft namelijk aan de folie plakken. 

Gehard glas

Dit glas is tot wel 5 keer steviger dan dubbel glas. Dit glas valt bij breuk in duizenden kleine stukjes uiteen, die niet gevaarlijk voor u zijn. Gehard glas wordt vaak gebruikt voor douchewanden, bushokjes, maar ook winkelruiten zijn gemaakt van gehard glas. 

 

glashandel kwakkelglas
Wat doet Kwakkelglas nog meer in de regio Elburg?

U zet vast weleens het raam open om te ventileren? Een goed geventileerde ruimte wordt 24/7 voorzien van frisse lucht. Maar een tijdje een raam openzetten is vaak niet voldoende. 

24/7 ventileren kan wel als er gebruik gemaakt wordt van ventilatieroosters. Wilt u meer weten over de opties en mogelijkheden?

Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies op maat!

Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
Nick Dekker
Nick Dekker
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
Meldt uw ruitschade in Elburg online aan!

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*