Glasschade? Bel snel 24 uursservice op:

Glasbedrijf en glaszetter voor Kampen

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Zoekt u een professionele glashandel voor het plaatsen of vervangen van uw glas in Kampen?

U bent op zoek naar een gerenommeerde glashandel of glaszetter in Kampen? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! 

In de omgeving Kampen, IJsselmuiden, Zwolle, is Kwakkelglas ÚW vakkundige en flexibele glashandel. Wij hebben een 24-uurs glasservice in de regio Kampen en verder zijn wij specialist in het zetten van alle soorten isolerend dubbelglas. Dit ook in speciale uitvoeringen. Tevens kunt u bij ons terecht voor alleen glas levering vanuit onze werkplaats waar u op afspraak welkom bent.

De vakbekwame glaszetters van Kwakkelglas repareren dagelijks glasschades en zijn gespecialiseerd in het snel en professioneel plaatsen van glas. Uw glashandel in de regio Kampen levert en monteert onder andere de volgende glassoorten

Plaatsen van alle soorten dubbelglas, isolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.

Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.

Leveren en plaatsen van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroeden, etc.

Repareren van houtrot.

Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen.

Kortom, bij Kwakkelglas kunt u terecht voor al uw glaswensen en aanverwante werkzaamheden.

Glas, HR++ of HR+++ glas in Kampen nodig?

De glasspecialisten van Kwakkelglas helpen dagelijks tientallen huishoudens met glaswensen. Dit zijn zowel glasschades als het plaatsen van nieuwe ruiten. Denk aan het vervangen van uw enkel glas door dubbel glas. 

Meer dan 25 jaar ervaring

24 uurs glasservice

Snelle levering

Glas scherpe prijzen

Garantie op dubbelglas en montage

Vrijblijvend advies en offerte

Bij onze glashandel kunt u terecht voor alle soorten glas. Bijvoorbeeld gelaagd, gehard, kogelwerend, zonwerend of warmteabsorberend glas. Maar ook voor ventilatieroosters en alle informatie hieromtrent, kunt u bij ons terecht. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen u dan voorbeelden laten zien van de meest voorkomende glassoorten.

Spoedreparatie in Kampen? Wij bieden 24/7 service!

Heeft u glasschade in Kampen? Kwakkelglas komt eraan! Los slingerend glas is gevaarlijk, snel herstel van uw ruitschade is dan ook van groot belang. Wij repareren uw glasschade dag en nacht!  

Onze ervaren glaszetters staan 24 uur per dag en 7 dagen per week, ook in Kampen, voor u klaar. Als u nu belt op 038 331 43 03 komen wij vandaag nog bij u langs om uw glasschade te herstellen. 

Heeft u een kapotte ruit in Kampen?

Bij Kwakkelglas bent u aan het goede adres voor zowel particuliere-als zakelijke glasschades in Kampen. Wij kunnen u helpen met alle soorten van glasschades. 

Van glasreparaties tot het geheel vervangen van de ruit. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en repareren de schade ter plaatse terwijl uw wacht. 

Kampen
Wij nemen uw administratie uit handen

U heeft zelf geen omkijken naar de administratieve rompslomp met uw zorgverzekeraar. 

Wij hebben samenwerkingen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en de zogenoemde ‘acte van sessie’, waardoor wij uw administratie kunnen overnemen. 

Geef ons uw schade door en wij regelen de rest! 

 

Van enkel naar dubbel glas

Is uw woning nog voorzien van enkel glas? Dan is uw woning nog niet optimaal geïsoleerd. Daarnaast zijn de stookkosten vaak enorm. 

Kies voor HR++ of HR+++ glas. Hiermee kunt u enorm besparen op uw energierekening en het zorgt voor meer comfort in huis. Bovendien heeft u deze investering vaak binnen 4 jaar terugverdiend. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden in HR++ of HR+++ glas. 

Onze glaszetter aan het woord:

Woont u aan of in de buurt van een drukke weg of dichtbij de snelweg? Kies dan voor dubbel glas met een geluiddempende folie. Hierdoor heeft u minder last van al dat drukke verkeer. Het verschil is zeker te merken ten opzichte van dubbel glas zonder folie. 

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Bus van Kwakkelglas

Wat doet uw glasbedrijf in de regio Kampen, IJsselmuiden, Zwolle nog meer?

Wilt u uw woning beter ventileren? U kunt onze glasbedrijf ook inschakelen voor het plaatsen van ventilatieroosters

Het even open zetten van een raampje is namelijk niet genoeg om uw woning of bedrijfspand te voorzien van frisse lucht! 

Ons ervaren vakpersoneel staat voor u klaar! Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

Ryan Remmelts
Lees verder
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien. Snel en professioneel geholpen!
Jan van der Meulen
Lees verder
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas. Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude. Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Aanrader dus!!
Joyce Rademaker
Lees verder
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Previous
Next
U kunt uw glasschade in Kampen ook online melden:

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


Selecteer de urgentie van uw schade

Bent u voor glasschade verzekerd?

Naam*

Postcode*

Huisnummer*

Straat (wordt automatisch ingevuld)

Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

Telefoon*

E-mailadres*