Glasbedrijf en glaszetter voor in Hasselt!

0 +
Opgeloste glasreparaties​
0 +
Particuliere opdrachtgevers​
0 +
Glas en ventilatie upgrade​ in huurwoningen
0 +
Instellingen en zakelijke opdrachtgevers​

Bent u op zoek naar een professionele glaszetter en glashandel in Hasselt?

U zoekt een glashandel of glaszetter? Kwakkelglas is uw gerenommeerde glaszetter in Hasselt!

Wij zijn actief in de omgeving van Hasselt, Zwolle en Kampen. Glaszetbedrijf Kwakkelglas heeft al meer dan 25 jaar ervaring en kan u voorzien van allerlei soorten glas. Wij leveren glas vanuit onze werkplaats, waar wij u graag op afspraak verwelkomen! 

Onze glasspecialisten zijn dagelijks bezig met het vervangen of plaatsen van glas en zorgen dat uw glaswensen nauwkeurig worden uitgevoerd. Uw glashandel in regio Hasselt en omstreken levert en monteert onder andere de volgende glassoorten

 • Plaatsen van alle soorten dubbelglas, isolatieglas, HR++ glas en ventilatieroosters.
 • Vervangen van lekke dubbelglas, isolerende of thermopane ruiten.
 • Leveren en plaatsten van speciale soorten glas, zoals: veiligheidsglas, glas-in-lood, figuurglas, zonwerend glas, kruisroden etc.
 • Repareren van houtrot.
 • Verrichten van klein timmerwerk zoals: nieuwe draairamen of vervanging van rotte kozijnen.

U bent bij ons aan het juiste adres voor al uw glaswensen en alle verwante werkzaamheden. 

Wij kunnen u voorzien van alle soorten glas! Van enkel glas tot aan isolatieglas

Voor onze glasspecialisten zijn glasschades of het plaatsen van een nieuwe ruit dagelijks werk. U kunt denken aan het vervangen van uw ruit met enkel glas door isolatie glas als HR++ of HR+++ glas. 

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Binnen 24-uur een noodvoorziening
 • Snelle levering
 • Glas scherpe prijzen
 • Garantie op dubbelglas en montage
 • Vrijblijvend advies en offerte

Wij kunnen u verschillende soorten glas leveren. Denk aan gelaagd, gehard, kogelwerend, zonwerend of warmteabsorberend glas. Wij laten u graag zien wat de meest voorkomende glassoorten zijn en kijken wat passend is voor uw situatie. 

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor het plaatsen van ventilatieroosters en alle informatie hieromtrent? Neem gerust contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Kapotte ruit in Hasselt?

Is uw ruit kapot? Geen paniek, u bent bij ons aan het juiste adres! Gebroken glas is gevaarlijk en het is daarom van groot belang om de schade zo snel mogelijk te herstellen. 

Kwakkelglas is uw glasbedrijf in Hasselt en is altijd bij u in de buurt. Wij zijn namelijk werkzaam in de regio Zwolle, Kampen en IJsselmuiden. Wij zorgen binnen 24-uur voor een noodvoorziening en bepalen vervolgens samen met u welke nieuwe ruit er geplaatst gaat worden. 

Onze ervaren glaszetters zorgen dat uw ruit op een snelle en vakkundige manier worden vervangen. Meld uw glasschade via 038 331 43 03 of vul het onderstaande glasschade formulier in en wij helpen u graag verder! 

Kapotte ruit in Hasselt? Geen probleem

U bent bij Kwakkelglas aan het juiste adres voor particuliere en zakelijke glasschades in Hasselt en omgeving. En wij kunnen u helpen met elke soort glasschade. Of het nou gaat om een glasreparatie of het vervangen van een complete ruit? Voor onze vakmensen is niets te gek. 

Ze repareren de glasschade terwijl u wacht. Kwakkelglas, uw glasbedrijf in Hasselt, helpt u graag verder! 

Een straat in Hasselt
Het oude raadhuis in Hasselt
Geen administratieve rompslomp!

U hoeft zelf niet naar de administratie om te kijken. Wij relen alles met u verzekeringsmaatschappij. 

Doordat wij samenwerken met verschillende verzekeringsmaatschappijen en een ‘acte van sessie’ is het mogelijk om uw administratie te regelen.

Vervang enkel glas voor dubbel glas

Zijn de ruiten van uw woning nog voorzien van enkel glas? Dan is het de hoogste tijd om deze te vervangen voor dubbel glas. Hierdoor is uw woning ook stukken beter geïsoleerd. En dat zult u merken in de stookkosten. 

Wij hebben verschillende soorten isolatie glas. Denk aan dubbel glas (HR++) of Triple glas (HR+++). Naast die minder hoge energierekening, geniet u ook van meer comfort in huis. Wist u dat u deze investering vaak al binnen 4 jaar heeft terugverdiend? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag naar de mogelijkheden voor het verbeteren van de isolatie in uw woning. 

Onze glaszetter aan het woord:

Als u aan of in de buurt van een drukke weg woont, kan dubbel glas met een geluiddempende folie uitkomst bieden. De folie zorgt voor minder geluidsoverlast, doordat het een geluiddempende werking heeft.

En dat verschil is zeker te merken met dubbel glas zonder folie!  

Wij bieden diverse mogelijkheden in glas

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte bij ons op. Wij helpen u graag!

Dubbelglas en HR+++

Last van hoge stookkosten en dus een flinke energierekening? Laat uw enkel glas vervangen door isolatieglas. Dit werkt namelijk energiebesparend en zorgt bovendien voor een aangenaam comfort in huis. 

Gelaagd glas

gelaagd glas

Gelaagd glas is beter bekend als veiligheidsglas. Glas wat erg geschikt is voor een schuifpui,  balkon of serre. Het glas blijft bij breuk aan de folie plakken, waardoor het onmogelijk is om door het glas heen te komen.

Gehard glas

Gehard glas is tot wel 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden ongevaarlijke stukjes uiteen. Hierdoor kunt u geen verwonindngen oplopen. Dit glas wordt vaak gebruikt voor  douchewanden of bushokjes. 

Bus van Kwakkelglas

Wat doet Kwakkelglas, uw glaszetter, nog meer in de regio Hasselt?

Is het vaak muf in huis? En wilt u uw woning beter ventileren? Kwakkelglas is ook uw partner als het gaat om het plaatsen van ventilatieroosters

Want uw woning ‘goed’ ventileren is niet alleen het even open zetten van een raampje. We spreken pas over goede ventilatie als dit dag en nacht gebeurd. 

Ons ervaren vakpersoneel staat voor u klaar! Bel: 038 – 331 43 03 voor vrijblijvend advies!

Kwakkelglas is werkzaam in de volgende regio’s:

Wat onze klanten vinden

van onze dienstverlening:

We moesten er even op wachten, maar het resultaat is heel goed!
N D
N D
07:52 20 Jan 22
Prettige inmeet afspraak gehad, scherpe prijs.Met drie man sterk was de klus binnen een uur geklaard.Vond wel dat ik zelf wat vaak contact moest leggen om op de hoogte te raken van leverstatus en planning maar kan door de drukte komen.Desalniettemin zal ik voor een volgende klus Kwakkelglas zeker weer overwegen 👍🏻
LS NN
LS NN
20:03 20 Jul 21
Snelle reactie op offerte gehad, de ruiten zijn keurig opgemeten, ook de speciale niet standaard dikke ruit . Op afgesproken tijd aanwezig en netjes en zorgvuldig de ruiten geplaatst. Geen rommel achtergelaten . Geen verborgen kosten. Kortom een goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Herman H
Herman H
11:33 28 Apr 21
Goed bedrijf met goede service tegen een redelijke prijs, erg meedenkend en super personeel !
Bolino M
Bolino M
21:33 14 Feb 21
Op zaterdagavond binnen een half uur gereageerd. Omdat het een oud raam was, moest de stopverfspecialist van het bedrijf eraan te pas komen en die stond maandagochtend meteen op de stoep. Hij offerde zijn geplande vrije dag ervoor op. Erg tevreden dus!
Harry Kleinjan
Harry Kleinjan
07:57 27 Oct 20
Goede
Henri Thiemann
Henri Thiemann
14:58 29 Jul 19
Al jaren zo last van een koude hal in de winter, verschrikkelijk. Kwakkelglas adviseerde ons een bepaald type glas. En in no time was ons glas binnen en werd het geplaatst. Snel en vakkundig, maar ook erg netjes (zelfs de stofzuiger kwam er nog even aan te pas). Deze zomer al veel plezier gehad van het voordeel dat het minder warm werd in de hal. En de koude is in de winter ook veel minder. Kortom, zeer tevreden!
Joyce Rademaker
Joyce Rademaker
10:15 20 Feb 19
In de vroege morgen voordat we naar ons werk wilden was er een ruit gesneuveld. Hierbij snel naar Kwakkel gebeld en deze kon met wat schuiven met een uur bij ons zijn. Top geregeld! De ruit is vervangen en er is niets meer van het voorval te zien.Snel en professioneel geholpen!
Ryan Remmelts
Ryan Remmelts
07:28 19 Jul 17
Vanwege koudeval van onze oude thermopanebeglazing hebben we in overleg met kwakkelglas de hele benedenverdieping laten voorzien van HR++ glas.Resultaat is dat ons huis veel comfortabeler is geworden, sneller op temperatuur en minder verlies van koude.Glas was in een halve dag geplaatst en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.Aanrader dus!!
Jan van der Meulen
Jan van der Meulen
12:00 26 Jun 17
js_loader
Wilt u uw glasschade in Hasselt liever online melden?

Vul onderstaand schadeformulier in en wij nemen contact met u op!


  Selecteer de urgentie van uw schade

  Bent u voor glasschade verzekerd?

  Naam*

  Postcode*

  Huisnummer*

  Straat (wordt automatisch ingevuld)

  Woonplaats (wordt automatisch ingevuld)

  Telefoon*

  E-mailadres*